Even voorstellen

We hebben dit jaar twee nieuwe leerjaarleiders en een nieuwe coördinator!

Rianne:

Hoi! Ik ben Rianna, ik ben 22 jaar en ik woon in Leeuwarden. Ik studeer momenteel Pedagogiek, waarbij ik in het vierde jaar zit en bijna afgestudeerd ben. Ik ben enthousiast, positief en wil graag nieuwe dingen doen en leren!

Ik hou heel veel van gezelligheid, reizen en leuke dingen doen met mijn vrienden en familie. Ik ben ook dol op koken en lekker eten! Maar ik vind het ook heel fijn om lekker op de bank te zitten met een kopje thee en een boek of serie. 

Vanaf september kom ik bij de Weekendschool werken en daar heb ik heel veel zin in!


Niek:

Yes! Komend schooljaar mag ik, samen met jullie, nieuwe avonturen beleven en daar heb ik ongelooflijk veel zin in! Ik kan niet wachten totdat we samen mogen werken en dat ik jullie allemaal mag leren kennen. Maar laat ik eerst even vertellen wie ik ben, wel zo handig!

Yes! Komend schooljaar mag ik, samen met jullie, nieuwe avonturen beleven en daar heb ik ongelooflijk veel zin in! Ik kan niet wachten totdat we samen mogen werken en dat ik jullie allemaal mag leren kennen. Maar laat ik eerst even vertellen wie ik ben, wel zo handig!

Toen ik in 1994 geboren werd in mijn huidige woonplaats Franeker, hebben mijn ouders me Niek Tjerk Tiemersma genoemd. Die naam draag ik – 24 jaar later – gelukkig nog steeds met plezier en heb er geen moment over nagedacht om anders te heten of iemand anders te zijn. Je bent wie je bent en daarom zijn we allemaal fantastisch en uniek. Ik blijf gewoon lekker mezelf en dat is iets wat ik alle kinderen, waarmee ik dagelijks samen werk als voetbaltrainer van SC Cambuur, de KNVB en natuurlijk SC Franeker, mee geef. Als je blij bent met jezelf, ontdek je sneller wat je leuk vindt en wat je goed kan. Oftewel, jouw talent! Want een talent, dat heeft iedereen. Echt waar!

Ik ben er echt van overtuigd dat wij elkaar kunnen helpen om het allerbeste uit onszelf en elkaar naar boven te halen! Het gaat gewoon een super leuk avontuur worden. Ik weet het zeker, dat kan gewoon niet anders! Tot snel bij de Weekendschool in Franeker!

Gea:

Zo trots als een pauw mag ik mijzelf aan jullie voorstellen als de nieuwe coördinator van de Weekendschool Franeker! Ik zal even iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Gea Smits, ik ben 47 jaar en getrouwd met Chris Smits. Samen hebben we 3 kinderen in de leeftijd van 19, 18 en 13 jaar. Verder hebben we nog een voormalige pleegzoon van 12 jaar die regelmatig in de weekenden en vakanties bij ons logeert. 

Ik heb jaren lang met mensen met een verstandelijke beperking gewerkt en daarna in de logeeropvang bij de GGZ jeugd (Kinnik). De laatste jaren heb ik vooral heel veel vrijwilligerswerk gedaan, variërend van het organiseren van evenementen tot het werken bij stichting Present waarbij we mensen in hun thuissituatie helpen op praktisch gebied. Sinds maart vorig jaar pas ik 3 middagen in de week op een heerlijke knul van 5 jaar met syndroom van down. Op verschillende manieren heb ik al kennis gemaakt met de weekendschool en vind ik het een geweldig om kinderen op deze manier kennis te laten maken met diverse, inspirerende beroepen met als doel dat ze doelgerichter en met meer zelfvertrouwen keuzes kunnen gaan maken. 

Ik heb onwijs veel zin om er met alle betrokkenen prachtige,
leerzame en gezellige jaren van te maken.

Tot ziens!