Marleen

Schaap

Marleen Schaap

Mijn naam is Marleen Schaap. Ik woon sinds maart 2017 in Franeker. Ik heb een leuk huis in de binnenstad en woon daar met poes Suske en met drie kippen (zonder namen). Ik houd van sporten (onder andere tennis, hardlopen en mountainbiken), van lezen en van eten (koken). Ik heb veel jaren in de gezondheidszorg gewerkt, maar werk nu in het onderwijs.
Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van huiswerkbegeleiding aan jongeren van de middelbare school. Dat doe ik in Harlingen, daar heb ik een eigen studieruimte en help ik hen elke middag bij het plannen en maken van het huiswerk. Super leuk om te doen.
Ik ben heel erg blij dat ik ja heb gezegd toen ik gevraagd werd om plaats te gaan nemen in het bestuur van de Weekendschool Franeker. Het is voor mij iets nieuws, maar zo voelt het niet. Samen met Hilde en Jelle Jan wil ik me graag inzetten om de weekendschool op een goede, ”gezonde” manier te besturen en er met de medewerkers voor te zorgen dat de kinderen interessante en leuke zondagen kunnen beleven. Belangrijk daarbij vind ik dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen en zicht krijgt op de eigen, misschien wel onverwachte, talenten. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Hilde Dijkstra

... Lees meer

Hilde Dijkstra
Jan Jelle Burggraaf

... Lees meer

Jan Jelle Burggraaf
Gea Smits

... Lees meer

Gea Smits