Wie zijn Weekendschool Franeker?

Bestuur

Bestuur

Het bestuur van Stichting Weekendschool Franeker bestaat uit de volgende mensen:

Beloningsbeleid en ANBI

De bestuursleden van Stichting Weekendschool Franeker ontvangen geen vergoeding voor hun bestuurswerkzaamheden. Wij zijn een ANBI instelling, u kunt onze laatste jaarrekening hier vinden.

Hilde Dijkstra

voorzitter

Mijn naam is Hilde Dijkstra, ik woon samen met Frans en onze twee kinderen in Franeker. Ik werk met passie in mijn bedrijf PM Mannenmode aan de Breedeplaats in Franeker. Het adviseren van klanten, het inkopen van de collecties en het bedenken van de marketing zijn mijn dagelijkse uitdagingen.

.

Marleen Schaap

secretaris

Als secretaris van de weekendschool zorg ik er samen met de andere twee bestuursleden voor, dat het team van coördinator, leerjaarleiders, vrijwilligers en stagiaires, z’n werk op een goede manier kan doen. We maken met elkaar beleid en houden helder wat ons doel en onze visie is.

Wim Auke Sannes

penningmeester

Klaarkampster Weeshuis

Weekendschool Franeker is een initiatief van Stichting Het Klaarkampster Weeshuis in Franeker. Deze stichting heeft zich voor een langjarige periode verbonden aan Weekendschool Franeker.

Het doel van Het Klaarkampster Weeshuis is financiële steun aan personen, organisaties en instellingen verlenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Vanuit het oorspronkelijke weeshuis past Weekendschool Franeker heel goed in de doelstelling om activiteiten voor jeugd en jongeren te ondersteunen. Voor meer informatie over Stichting Het Klaarkampster Weeshuis, www.klaarkampsterweeshuis.nl