Leerjaarleiders

Onze leerjaarleiders voor het schooljaar 2020/2021

Niek Tiemersma

Ik zie de Weekendschool als een veilige en uitdagende plek waar zowel de kinderen als ikzelf een mooie ontwikkeling door kan maken. Leren van de activiteiten om talenten te ontdekken en vooral ook leren van elkaar, dat kan je sterker maken.

Als voetbaltrainer van SC Cambuur en de KNVB werk ik dagelijks met kinderen op het voetbalveld. Daarnaast geef ik jaarlijks voetballes op ZML-onderwijs, omdat ik het belangrijk vind dat ik als trainer/begeleider met iedereen in contact kan komen.

De Weekendschool was afgelopen jaar een nieuwe uitdaging voor me, maar dat is mij zo goed bevallen dat ik graag door wil gaan om nog meer avonturen met de kinderen te beleven. Laten we weer veel dingen proberen en ervaren, deste sneller leren we en deste eerder kunnen we onze talenten ontdekken en ontwikkelen.

 

Nina van der Meer

Een plek waar je jezelf kunt zijn en kansen krijgt om je talent te ontdekken, zo zie ik de weekendschool Franeker.

Naast mijn werk in de kinderopvang, mag ik ook mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen bij de weekendschool. Ik vind het prachtig om de ontwikkelingen van kinderen volgen en daar op een positieve manier aan bij te bijdragen. Ieder kind is uniek en door ze daarbij te ondersteunen en te motiveren hoop ik dat ze het beste uit zichzelf te kunnen halen en hun talenten mogen ontdekken.

Samen gesprekken voeren, leuke dingen doen en een band opbouwen, is waar ik energie uithaal. De prettige en veilige omgeving die we gezamenlijk creëren, zorgt ervoor dat we leren van maar ook met elkaar. Daarbij vind ik het belangrijk dat er vooral plezier wordt gemaakt en we een leuke tijd met z’n allen hebben.

Nina vd Meer. Leerjaarleider