Leerjaarleiders

Onze leerjaarleiders voor het schooljaar 2020/2021

Rianna Kooistra

Mijn naam is Rianna Kooistra, ik ben 23 jaar en ik ben leerjaarleider
van groep 7.

Ik heb de opleiding Pedagogiek gevolgd en bij de Weekendschool Franeker kan ik mijn kennis goed in de praktijk brengen. Ik wil graag kinderen helpen om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te laten halen. Dit begint bij zelfvertrouwen. Samen gaan we ontdekken waar je blij van wordt, wat je goed kan en wat je talent is.

 

Ik ben erg enthousiast en wil graag met jullie nieuwe avonturen beleven. 

Ik kijk er naar uit om de horizon van kinderen te verbreden door ze kennis te laten maken met verschillende, inspireerde beroepen in een positieve omgeving!

 

  “Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.”

Niek Tiemersma

Ik zie de Weekendschool als een veilige en uitdagende plek waar zowel de kinderen als ikzelf een mooie ontwikkeling door kan maken. Leren van de activiteiten om talenten te ontdekken en vooral ook leren van elkaar, dat kan je sterker maken.

Als voetbaltrainer van SC Cambuur en de KNVB werk ik dagelijks met kinderen op het voetbalveld. Daarnaast geef ik jaarlijks voetballes op ZML-onderwijs, omdat ik het belangrijk vind dat ik als trainer/begeleider met iedereen in contact kan komen.

De Weekendschool was afgelopen jaar een nieuwe uitdaging voor me, maar dat is mij zo goed bevallen dat ik graag door wil gaan om nog meer avonturen met de kinderen te beleven. Laten we weer veel dingen proberen en ervaren, deste sneller leren we en deste eerder kunnen we onze talenten ontdekken en ontwikkelen.