Leerjaarleiders

Onze leerjaarleiders voor het schooljaar 2020/2021

Niek Tiemersma

Ik zie de Weekendschool als een veilige en uitdagende plek waar zowel de kinderen als ikzelf een mooie ontwikkeling door kan maken. Leren van de activiteiten om talenten te ontdekken en vooral ook leren van elkaar, dat kan je sterker maken.  Als voetbaltrainer van SC Cambuur werk ik dagelijks met kinderen op het voetbalveld. Daarnaast geef ik jaarlijks voetballes op ZML-onderwijs, omdat ik het belangrijk vind dat ik als trainer/begeleider met iedereen in contact kan komen.

Laten we weer veel dingen proberen en ervaren, deste sneller leren we en deste eerder kunnen we onze talenten ontdekken en ontwikkelen.

 

Alyssa Nava Roman

Toen ik gevraagd voor de Weekendschool was ik gelijk ontzettend enthousiast. Wat een mooie kans om met kinderen te kunnen werken! Een hele nieuwe uitdaging, ook spannend maar zo leuk. Het is heel mooi om een deel uit te kunnen maken in de ontwikkeling van de kinderen en mijn steentje bij te kunnen dragen. Voor ons allemaal een fijne plek om van elkaar te kunnen leren.

 

Verder studeer ik Social Work aan de NHL Stenden in Leeuwarden en werk ik bij Grand Café De Doelen in Franeker. Ik vind super leuk om met mensen te werken en iedereen een goed gevoel te kunnen geven.

 

Ik ben heel nieuwsgierig wat dit jaar allemaal gaat brengen, dat we alles eruit kunnen halen en er een mooi jaar van gaan maken!

Linde Schinkel

Assistent Leerjaarleiders

Hallo allemaal, ik ben Linda Schinkel, 22 jaar en ik kom uit Dongjum. Bij weekendschool Franeker ben ik sinds november 2017 vrijwilliger en sinds september 2021 leerjaarleider.

In mijn weekendschool jaren heb ik heel veel kinderen gezien die groeien bij ons. Groeien in zelfvertrouwen, groeien in kennis en samen groeien als (vrienden)groep. Ik vind het ontzettend leuk om deze groei te zien en hoop nog heel veel kinderen te zien groeien. De kinderen en wij als leerjaarleiders en vrijwilligers leren bij de weekendschool beroepen en talenten kennen. Bij de weekendschool doe je elke keer iets anders wat het gevarieerd en leuk maakt. Naast de weekendschool ben ik sinds 2011 met veel plezier lid van scouting andromeda in Franeker daar ben ik leiding van de speltak welpen (leeftijd 7-11 jaar). Daarnaast werk ik in de welkoop en vind ik het leuk om te geocachen en spelletjes te spelen.

Annemarije Schrijber

 Assistent Leerjaarleiders

Hoi, ik ben Annemarije en dit is alweer mijn derde jaar bij de Weekendschool. Na twee jaar als vrijwilliger mag ik nu vol trots zeggen dat ik samen met Linda leerjaarleider ben van de Welpen. Ik vind de Weekendschool heel bijzonder, omdat we samen met de kinderen talenten ontdekken en we allerlei leuke dingen ondernemen. Voor het eerst mag ik dit nu doen als leerjaarleider, een uitdaging waar ik super veel zin in heb en waarvan ik zeker weet dat ook ik dit jaar veel ga leren. Ik ben benieuwd naar wat dit jaar ons allemaal gaat brengen en hoop dat ik samen met de Welpen veel nieuwe dingen mag ontdekken, nieuwe talenten vind en dat we vooral heel veel plezier hebben.